Inloggen Account aanmaken

Over angst.mirro.nl

Over angst.mirro.nl

Zelf aan de slag, of gratis anoniem in behandeling? 
Deze site helpt je zelfstandig en anoniem beter leren omgaan met je gevoelens van angst en paniek. Naast informatie en uitleg op de site kun je zelfstandig aan de slag met de zelfhulpmodule (€7,-) om inzicht te krijgen in je klachten. Wil of durf je geen (professionele) hulp te zoeken, maar zou je wél heel graag anoniem in behandeling willen bij een zorgprofessional? Meld je dan aan voor een gratis anonieme behandeling.

Wanneer je last hebt van gevoelens van somberheid, je neerslachtig voelt en/of minder plezier beleeft dan voorheen, kan het zijn dat je depressieve klachten of een depressie hebt. Overleg ook dan eerst met je huisarts of deze zelfhulpmodule voor jou (op dit moment) de beste manier is om je klachten te verminderen.

angst.mirro.nl ontwikkeld door experts

De inhoud van deze site is ontwikkeld door professionals die deskundig zijn op het gebied van angst en paniek. Bij het vormgeven van de inhoud van de module is gebruik gemaakt van de inzichten uit de cognitieve gedragstherapie. Onderwerpen die in de module aan de orde komen zijn:

  • Angst en paniek begrijpen: verminderen van angst en paniek begint met weten dat je last hebt van angst, in welke situaties je angstig bent en waarvoor je precies bang bent.
  • Stress en ontspanning: een gezonde leefstijl maakt je weerbaarder tegen stress en angst.
  • Angst en gedrag: om minder angst en spanning te gaan voelen, is het nodig jezelf bloot te stellen aan situaties die je eng vindt.
  • Denkpatronen doorbreken: door je bewust te worden van je eigen gedachten, krijg je meer inzicht in je angstklachten.

Stichting mirro

Dit is een website van Stichting mirro. Mirro ontwikkelt en beheert websites met online zelfhulp over verschillende thema’s. Mirro is een stichting zonder winstoogmerk. Meer informatie over mirro vind je bij ‘Over Stichting mirro‘ en op www.mirro.nl.


Angst en gedrag

Het vermijden van situaties die je eng of...

Angst en gedrag